Suurin osa varkauksista tapahtuu nopeasti, tyypillisimmin koko tapahtuma kestää alle 30 sekuntia. Jos varkaan toimia voitaisiin jollain tavalla hidastaa tai vaikeuttaa, saattaisi koko tapahtuma keskeytyä. Joka tapauksessa varkaan kiinnijäämisen todennäköisyys kasvaisi huomattavasti. Yhdessä muiden turvajärjestelmien kanssa käytettynä 3M turvakalvot auttavat suojaamaan arvokkaita laitteita ja irtaimistoa varkauksia vastaan. Turvakalvot ehkäisevät varkauksia

Turvakalvot

 • EHKÄISEVÄT VARKAUKSIA
  Suojatun ikkunalasin rikkominen ja läpäiseminen on erittäin hankalaa
 • KUSTANNUSTEHOKAS JA NOPEASTI ASENNETTAVA
  Keino varkauksien ja ilkivallan torjumiseen
 • SIRPALESUOJA TAPATURMATILANTEISSA
  Suojaa vakavilta loukkaantumisilta
 • LÄPINÄKYVÄ JA HUOMAAMATON

Enemmän aikaa takaa vähemmän vaivaa Sinulle

Suurin osa varkauksista tapahtuu nopeasti, tyypillisimmin koko tapahtuma kestää alle 30 sekuntia. Jos varkaan toimia voitaisiin jollain tavalla hidastaa tai vaikeuttaa, saattaisi koko tapahtuma keskeytyä. Joka tapauksessa varkaan kiinnijäämisen todennäköisyys kasvaisi huomattavasti.
Yhdessä muiden turvajärjestelmien kanssa käytettynä 3M turvakalvot auttavat suojaamaan arvokkaita laitteita ja irtaimistoa varkauksia vastaan.

Kestävä ja sitkeä turvakalvo

3M turvakalvot tekee lasista erittäin kestävän ja sitkeän, ja vaikeuttaa siten huomattavasti ilkivaltaa ja lasin läpi tunkeutumista kuten voit huomata alla olevalta videolta joka on kuvattu Lahden Raksamessuilta. Kalvo myös vaimentaa lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan – lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan. Näin voidaan estää vakavia loukkaantumisia tapaturma-tilanteissa.

Videolla 3M S140 Turvakalvo. Pesäpallomaila katkeaa lyötäessä 6mm lasiin jossa on kummallakin puolella turvakalvo. Turvakalvo sitoo hajonneen lasin kun siihen lyödään sorkkaraudalla. Turvakalvon voi myös asentaa yhdelle puolelle.

3M Ultra turvakalvosarja

Edistyksellisen valmistusteknologiansa ansiosta 3M on onnistunut kehittämään erittäin ohuen ja täysin ainutlaatuisen turvakalvon.
Alla olevalta videolta näet:

 1. Mitä tapahtuu kun lyödään sorkkaraudalla 6mm lasiin?
 2. Mitä tapahtuu kun lyödään pesäpallomailalla 3M Ultra S600 turvakalvolla varustettuun 6mm lasiin?
 3. Kuinka monta kertaa Sorkkaraudalla pitää lyödä että se menee S600 turvakalvon läpi?.

Kustannustehokasta ja toimivaa

3M Turvakalvot on kustannustehokas tapa estää varkauksia ja ilkivaltaa, sillä kalvot on helppo kiinnittää olemassaolevien ikkunalasien pintaan. Turvakalvon käytöstä on erittäin positiivisia kokemuksia useilta eri aloilta, joissa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. 3M Turvakalvoja käytetään mm. lentokentillä, sairaaloissa, kouluissa, kaupoissa, toimistoissa, tehtaissa ja valtion virastoissa.

3M turvakalvoilla voidaan tehdä kouluista suomessa turvallisempia. 3M S70 turvakalvo ja sitä paksummat kalvot täyttävät standardit jotka on asetettu koulujen ja päiväkotien ikkunoille.

Turvakalvoja asentavat vain valtuutetut, ammattitaitoiset 3M jälleenmyyjät ja asentajat. Näin varmistetaan kalvojen toimivuus ja paras mahdollinen suorituskyky. Lisäksi 3M tarjoaa seitsemän vuoden takuun kaikille turvakalvoilleen.

Tervetuloa Turvakalvo esittelyyn Aukeankatu 8

3M S140 murtosuojakalvo

Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!