Lämmitys, ilmastointi, kaihtimet ja valaistus voivat vaikuttaa huomattavasti rakennuksen kokonaiskäyttökustannuksiin, etenkin kun sähkön ja lämmityksen kustannukset tuntuvat nousevan vuosi vuodelta. Auringon säteily voi nostaa rakennuksen lämpökuormaa kesäaikaan jopa 60 prosenttia. Auringonsuojakalvot voivat vähentää auringon lämpökuormaa jopa 81 prosenttia. Kalvot blokkaavat passiivisesti liikalämmön jo ikkunapinnasta takaisin ulos, ennenkuin se pääsee kuumentamaan rakennuksen sisätiloja. Siten voidaan vähentää huomattavasti riippuvuutta ilmastoinnista, lämmityksestä, kaihtimista ja valaistuksesta, sekä hallita rakennuksen lämpötilaa entistä tehokkaammin. Asennettavissa kaikkiin olemassaoleviin lasityyppeihin, nopeasti ja vaivattomasti. Kalvoja saatavana useita sävyjä. Kysy myynnistämme suositukset teidän kohteeseenne.

Energiasäästöä

Lämmitys, ilmastointi, kaihtimet ja valaistus voivat vaikuttaa huomattavasti rakennuksen kokonaiskäyttökustannuksiin, etenkin kun sähkön ja lämmityksen kustannukset tuntuvat nousevan vuosi vuodelta. Auringon säteily voi nostaa rakennuksen lämpökuormaa kesäaikaan jopa 60 prosenttia. Auringonsuojakalvot voivat vähentää auringon lämpökuormaa jopa 77 prosenttia. Kalvot blokkaavat passiivisesti liikalämmön jo ikkunapinnasta takaisin ulos, ennenkuin se pääsee kuumentamaan rakennuksen sisätiloja. Siten voidaan vähentää huomattavasti riippuvuutta ilmastoinnista, lämmityksestä, kaihtimista ja valaistuksesta, sekä hallita rakennuksen lämpötilaa entistä tehokkaammin. Asennettavissa kaikkiin olemassaoleviin lasityyppeihin, nopeasti ja vaivattomasti. Kalvoja saatavana useita sävyjä. Kysy myynnistämme suositukset teidän kohteeseenne.

Entistä parempi mukavuus

Auringon valo ja lämpö tekevät miellyttävien olosuhteiden saavuttamisesta hankalaa. 3M-auringonsuojakalvot vähentävät auringon lämpösäteilyä ja auttavat luomaan miellyttävät olosuhteet. Ihanteellinen työympäristö ei ole liian kuuma tai liian kylmä, ja tarjolla on luonnonvaloa. Kun lämpötila ylittää 23 astetta, tuotannon tason on havaittu laskevan jopa 5 prosenttia asteelta! 3M-auringonsuojakalvojen avulla voit luoda ihanteellisen ja miellyttävän ympäristön. Katsothan alla olevan videon josta selviää miten 3M Prestige 70 kalvo toimii kun sitä lämmitetään lämpölampulla


Kuten huomaamme 3M kalvot blokkaavat passiivisesti liikalämmön lasipinnasta takaisin ulospäin, ennenkuin se pääsee kuumentamaan rakennuksen sisätiloja. Prestigekalvon lämpötila on videolla kuumempi kuin pelkän lasin. Iholle lämpö tuntuu viileämmältä kuin lasipinnan. Tule testaamaan lämpölampun vaikutus eri 3M kalvosarjoihin Aukeankatu 8:aan Lahteen.

Haalistumisen vähentyminen

Ultraviolettivalo on suurelta osin syynä värien haalistumiseen ja monien materiaalien kunnon heikkenemiseen. Vaikka mikään ei pysäytä haalistumista kokonaan, 3M-auringonsuojakalvot vähentävät vahingoittavia säteitä jopa 99,9 prosenttia, mikä hidastaa prosessia huomattavasti. 3M-auringonsuojakalvot ovat myös erittäin hyödyllisiä myymälöiden näyteikkunoissa, gallerioissa ja huonekaluliikkeissä, missä ne suojaavat tuotteiden värejä.

Häikäisyn ja heijastusten esto

Valoisassa tilassa tietokonetyö tai näytön katseleminen voi olla turhauttavaa. 3M-auringonsuojakalvot vähentävät tehokkaasti silmien rasittumista ehkäisemällä häikäisyä. Useissa kalvoissamme vältetään täysin metallien käyttöä, joten kalvo on lähes näkymätön, eikä siinä näy ikäviä sisäisiä tai ulkoisia heijastuksia (jopa 1 % vähemmän heijastusta kuin kalvottomissa ikkunoissa). Kalvot eivät siis vaikuta rakennuksen ulkonäköön tai näkymiin sisältä käsin.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys laskee suoraan remonttisi kustannuksia. Kotitalousvähennys koskee omistusasunnossa tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn työn kustannuksia. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2019 on 2400 euroa vuodessa. Vähennys on henkilökohtainen joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4800 euroa vuodessa. Vähennys on 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta ja 20 % maksetusta palkasta.
Tarkempia lisätietoja kotitalousvähennyksestä saat osoitteesta www.veronmaksajat.fiJätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!